Kasırga Uyarısı Sırasında Ne Yapmalıyım?


Bir kasırga uyarısı verildiğinde, bir devlet kurumu, hava koşulları nedeniyle ya da bölgede kasırgalar görüldüğünden ciddi bir kasırga tehlikesi olduğuna inanmaktadır. Bir kasırga uyarısı sırasında yapılması gereken en önemli şey, güvenli bir yerde örtmek ve bir radyoyu tüm açık bir şekilde dinleyecek şekilde uyarmaktır, bu da uyarının kaldırıldığını gösterir. Bununla Seo hizmeti  , özellikle bu tür havaların yaygın olduğu dünya bölgelerinde kasırga uyarılarına hazırlıklı olunmasına yardımcı olur.

Bir kasırga sırasında sığınacak en iyi yer bodrum veya fırtına mahzende. Böyle bir alan mevcut değilse, bir binanın ortasındaki kapalı alanda kalmak iyi bir çözümdür. Arabalar, römork evler, çadırlar ve diğer kararsız yapılardaki insanlar çıkıp sağlam bir bina bulmalıdırlar. Eğer kapalı barınak yoksa, yapılacak en iyi şey, hendek gibi alçak bir alanda düz bir şekilde uzanmaktır. su baskını için dikkat çekmek. Köprüler ve üst geçitler altında barınma, filmlerde popüler olabilir, ancak bu yapılar çökebilir ve düşen enkaz insanların sığınmaya çalışmasına neden olabileceği için gerçek hayatta tehlikeli olabilir.

ilan
Evde, kasırga planına sahip olmak ve yılda en az bir kez pratik yapmak iyi bir fikirdir, böylece insanlar ve evcil hayvanlar gerektiğinde birkaç dakika içinde bir barınağa gidebilirler. Barınma için belirlenen güvenli alan yiyecek, su, battaniye, pil, el feneri ve eğlence ile stoklanmalıdır. Ayrıca, insanlara çöp enkazının bir kasırgada büyük bir risk oluşturduğunu hatırlatmak iyi bir fikirdir ve bir kasırga uyarısı verildiğinde bir barınağa yaklaşırken vücudu yumuşatmak için battaniyeler, brandalar veya ağır ceketler gibi koruyucu kaplamalar kullanılmalıdır.

Kasırgalara ayrıca bazı ek tehlikeler taşıyan şiddetli fırtınalar eşlik edebilir. Ağır havalar, elektrik kesintilerine veya yolların tıkanmasına neden olabilir; bu durum, bir kişi yaralandığında bir sorun haline gelebilir ve bu tür fırtınalar da sellere veya yangınlara neden olabilir. Bir kasırga Kurumsal Seo   sırasında, insanlar bu tehlikelerin farkında olmalı ve bir kasırga uyarısı iptal edildikten veya kaldırıldıktan sonra gök gürültülü fırtına riskinin devam etmesi gerekir.

Bir hava aracı da kasırga seyretmesi yapabilir , bu da kasırgaların oluşması için koşulların olgunlaştığı anlamına gelir, bu yüzden insanlar dikkatli olmalıdır. Hava ajansları yanılmaz ve herhangi bir uyarı olmadan kasırga saatinde bir kasırga meydana gelebilir. Bir saat Seo uzmanı  , insanlar gökyüzünün renginde, dönmekte olan bulutlarda, ya da kasırganın varlığına işaret edebilecek toz bulutları gibi manzaralarda meydana gelen değişiklikle

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Eksitatör Nörotransmitterler Nelerdir?

Kasık Kasları nelerdir?

İnsan Vücudunun Fiziği Nedir?