Kas sertliği için çareler



Kas spastisitesi veya sertliği, gergin ve sert kaslar, istemsiz kas gerginliği veya artmış kas tonusu ile kendini gösteren bir durumdur.

 Kas sertliği için çareler
1 Kas sertliği veya spastisite
2 Belirtiler
3 Nedenleri
4 Hangi faktörler genellikle kas sertliği ve ağrıyı daha da kötüleştirir?
5 Seo hizmeti  Gıdalar
6 İdeal diyet
7 Vitaminler ve mineraller
8 Fizik tedavi desteği
Kas sertliği veya spastisite
Spastisite veya kas sertliği gergin ve sert kaslar, kasların normal aktivitesine müdahale ve onları gergin veya sert hale gelmesine neden abartılı, derin tendon refleksleri ile istemsiz kas gerginliği veya artmış kas tonusu kendini göstermeye bir durumdur. Kas sertliği yürüme, hareket ve hatta dil aktivitesine müdahale edebilir.

semptomlar
Genellikle kas sertliğinin yanında ortaya çıkan semptomlar şunlardır: ağrı, kronik yorgunluk, halsizlik, baş ağrısı, sinirlilik ve hatta depresyon ve diğer bozukluklar. Ayrıca artmış kas tonusu, kramplar ve kontrol edilemeyen spazmlar gibi belirtilerle.



nedenleri
Kas sertliği, beyin ve omuriliği harekete geçiren çeşitli maddelerden kaynaklanabilir. Her ikisi de nöroleptik veya serotoningik malign sendrom olarak izole edilebilir.

Sinir sisteminin katılımı vardır. Ayrıca bazı vitamin ve minerallerin gözyaşları kümülatif kas lifleri meydana ve eğitim, fiziksel veya duygusal stres, stres, beslenme ve / veya eksikliği neden olur. Ve patolojiler acociadas bazı: serebral palsi, omurilik hasarı, miyopati, metabolik bozukluklar, Parkinson hastalığı, wilxon hastalığı, multipl skleroz, multipl sistem atrofisi, diğerleri arasında zehirlenme.

Hangi faktörler genellikle kas sertliği ve ağrıyı kötüleştirir?
Stres.
Çok fazla ısı veya çok soğuk.
Kıyafetler sıkı.
Mesane enfeksiyonları ve spazmları.
Adet döngüsü
Küçük ve günün belirli saatlerinde uyuyun.
Ciltte yaralar veya ülserler.
Hemoroitler.
Elenecek yiyecekler
Soğuk yiyecekler (Yin): doğası gereği, kas sertliği (rafine şeker, kışın çiğ gıdaların fazlalığı veya çok soğuk insanlar vb.) Üretilmesine katkıda bulunur.
Kanı asitleyenler: rafine edilmiş ürünler, özellikle karbonhidratlarda: (ekmek, şeker, tatlılar) beyaz un. Bütün etler, doymuş yağlar, beyaz ekmek, tatlandırıcılar, inek sütü ve peynir, kızartılmış, sosis. Alkollü içecekler Çay ve kahve yanı sıra deniz tuzu.
Sanayileşmiş gıdalar: müstahzarlar, soslar, soslar ve genel olarak işlenmiş. Bazılarında (MSG) monosodyum glutamat, tadı iyileştirmek için işlenmiş gıdalarda bir katkı maddesi olarak kullanılan bir Kurumsal Seo   . Bu şiddetli ağrı ve kas sertliği.
Önlemek: Bazı sebze içeren Solanaceae: patlıcan, biber, enginar, domates, patates. Patates nişastasındaki içeriği için yapay maya. Kızılcıklar (iltihabı uyaran alkaloid içeriğiyle).
Kas sertliği varsa kaçınmak için diğer malzemeler: atropin, skopolamin ve kapsicum içeren topikal ilaçlar (acı biber) gibi ilaçlar. Teína ile tütün, alkol, kahve ve çay.
İdeal diyet
Kanı alkalileştiren gıdalar: organik elma sirkesi, limon suyu, greyfurt (bunlar soğuk olmasına rağmen vücut asitleri üzerinde nötralize edici etkiye sahiptirler ve eklemlerin kıkırdağında oluşan birikintileri ortadan kaldırmaya yardımcı olurlar).
Sebzeler: özellikle yeşil yaprak ve sebzeler, taze meyveler ve fındık (Brezilya fıstığı, kaju fıstığı, badem). Bira mayası, doymamış yağlar (sızma zeytinyağı). Kepekli tahıllar Sebze içecekler Tohumları. Büyük bir müttefik sarımsak (eklem ağrısı, sertlik ve baş ağrısını azaltacaktır.) Zerdeçal, bir anti-enflamatuar (toz veya kapsül) olarak çok etkilidir.
Su: Sertliği önlemek ve rahatlatmak için vücudu nemlendirin, krampları. Deniz suyu, genellikle kas tutulması için çok yararlıdır çünkü çok alkalileştirir. Bir bardakta bir parmak deniz suyu ve üç tatlı su koyduk. Kahvaltıdan önce bir bardak al ve akşam yemeğinden önce bir tane daha al.
Vitaminler ve mineraller
Vitamin C ve E, antixodantlar. Vitamin C ve E kas dokusunu yeniden oluşturmaya, ağrıyı azaltmaya ve egzersizler arasında iyileşme süresini artırmaya yardımcı olur. C viamin özellikle egzersiz sırasında.
Sinir ve kas sisteminin düzgün çalışması için B1 vitamini . C, E vitamini ile birlikte gittiklerinde faydalarını arttırıyorlar .
Magnezyum, sinir sistemini dengeler ve sinir dürtülerini kaslara gevşeterek gevşemeye neden olur. Şüphesiz, kas sertliği ve eklem ağrısı için en iyi (ve en ucuz) ilaçlardan biridir.
Kalsiyum kas tonlamasına yardımcı olur, kas kasılmasına müdahale eder ve sinir uyarılarının kontrolüne yardımcı olur. Süt ürünlerine ek olarak, ıspanak, susam, fındık, tohum, deniz yosunu, sebze vb. İle konserve balıklarda kalsiyum bulunur.
Potasyum ve sodyum arasında denge. Potasyum fazla sodyumu ortadan kaldırır ve kıtlığı kas güçsüzlüğüne ve vücut yorgunluğuna neden olabilir. Bu diğerleri arasında baklagiller, avokado ve muz bulunabilir. Sodyum: açıklığı su kayıplarına neden olabilir ve kramplara, susuzluğa ve kas güçsüzlüğüne neden olabilir. Özellikle terlemenin yüksek olduğu yüksek sıcaklıklarda. Sodyum, tuz, et suyu küplerinde bulunur.
Homeopatik ilaçlar: Rhus Toxicodendro, hastalığa neden olan ağrı, kas sertliği ve güçsüzlüğü giderir.
Fiziksel tedavilerin desteklenmesi
Masajlar, hidroterapi, gevşeme teknikleri, germe, yüzme ve spor gibi aerobik egzersizler ve vücudu Seo uzmanı  canlandıran oyunlar.

Nefes almanın farkında olmak, bu problemi çözmenin temel dayanaklarından biridir. Torasik solunum çok yüzeyseldir, iyi oksijenlenmez, daha fazla asitlendirir ve kas sertliğini arttırırız.

Daha sağlıklı bir yaşam sürmek ve ağrı ve sertlik semptomlarını gidermek için alternatif ilaçlara bahis yapmak, ilgili semptomları hafifletmek ve sağlığı yeniden kazanmak için iyi bir seçenektir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Eksitatör Nörotransmitterler Nelerdir?

Kasık Kasları nelerdir?

İnsan Vücudunun Fiziği Nedir?