Karton Saklama Kutuları nedir?



Karton saklama kutuları, dünyanın en popüler ambalaj malzemelerinden biridir. Genellikle depolama, paketleme veya taşıma için kullanılır, bu kutular ağır kağıt ve oluklu mukavvadan yapılır. Dünya çapındaki şirketler tarafından toplu olarak üretiliyorlar ve dünyadaki hemen hemen her perakendeci tarafından ürünlerin gönderilmesi veya depolanması için kullanılıyor. Bunlar genellikle saklama kutuları olarak geri dönüştürülür ve çeşitli amaçlar Seo hizmeti  kullanılabilir. Çöpleri bir bodrum veya dolapta saklamak için popüler yerlerdir; taşırken bir kutu kutu taşımak için; ya da başka bir dizi kullanım için.

Kağıt esaslı bir inşaat malzemesinden yapılan karton saklama kutuları iki ağır kağıt astarından oluşur. Bu gömlekler, sağlam, üç katmanlı, kağıt hamuru kalınlığı için üçüncü bir oluklu levhayı çevrelediler. Gri veya beyaz olarak gelebildikleri halde, karton saklama kutuları için en yaygın renk kahverengi. Genellikle “kutu” olarak adlandırılırlar, ancak bu karton kutular çoğu zaman dikdörtgen veya silindir şeklinde farklı şekillere sahiptir.

Dikdörtgen şeklindeki karton kutu, altı kenarla yapılır, her iki üstte ve altta dört kanatlı bir uzun levha bulunur. Kanatlar, kutuyu oluşturmak için yukarı veya aşağı katlanabilir. Kutuyu kapatmak için, kanatlar çoğunlukla birbirine yapıştırılır. Bant veya ağır zımbalar olmadan, bir karton kutu , kanatların birbiri üzerine katlanmasıyla kapatılabilir, böylece bir seferde sadece bir tanesi yerinden çıkarılabilir.

ilan
Karton kutular, teslimatlar ve büyük veya büyük posta postaları için en sık kullanılan ambalaj malzemesidir. Her zaman bantlanırlar ve ürüne bağlı olarak, koruyucu köpük-plastik veya küçük köpük parçaları ile içeride astarlanabilirler. Birçok şirket karton kutulara logo veya nakliye etiketleri basacak. Diğerleri ise “Şükran Günü Süslemeleri” veya “Kesmeyin” veya “Kırılgan” gibi kutulara yön veya etiket yazacaktır.

Karton saklama kutularının birçok başka Kurumsal Seo   kullanımı da vardır. 1980'lerde rap müziğinin ortaya çıkmasıyla popüler olan karton kutular, hala kırılma amaçlı kullanılıyordu. Düzleştirilmiş kutuyu zemine yerleştirerek, dansçının daha dans edilebilir bir platforma ve kaldırımın pürüzlülüğünden kıyafetlerine veya vücuduna karşı korunmasına Seo uzmanı  verildi. Karton saklama kutuları da araba garajlarında veya araba tamirhanelerinde yaygın olarak görülür. Bir otomobilin dibinden damlayabilecek yağ ve diğer birikintileri toplamak için kullanışlı bir araç olabilirler.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Eksitatör Nörotransmitterler Nelerdir?

Kasık Kasları nelerdir?

İnsan Vücudunun Fiziği Nedir?